diensten

aanvullende diensten

Bij ons kun je terecht voor APK, reparatie en onderhoud van alle merken personenwagens, bedrijfswagens, vrachtwagens en elektrische voertuigen. Naast de reguliere diensten, hebben we nog veel meer specialismen in eigen huis waaronder:
·       Constructiewerkplaats;
·       Periodieke keuringen zware voertuigen;
·       Laadkleppen, autolaadkranen, afzetsystemen, tachograaf;
·       Remmentestbank, aircoservice, uitlijnen, bandenhotel.

constructiewerkplaats

Wij beschikken over onze eigen constructiewerkplaats. Of je nu kiest voor een eenvoudige functionele afwerking van de laadvloer, inbouw van een dubbele cabine of een volledig op maat ingerichte bedrijfswagen. Onze vakmannen werken met de beste materialen en zorgen voor een lange levensduur van je bedrijfswagen. Ook inbouw en opbouw van laadbakken, laadsystemen, kranen, verlichting, elektronische apparatuur zoals telefoon, route-systemen, zend- en ontvangapparatuur worden hier gerealiseerd. De auto wordt volledig gebruiksklaar door ons afgeleverd. 

periodieke keuringen zware voertuigen

Naast de APK voor zware voertuigen verzorgen wij de keuring van laad-lossystemen, autolaadkranen en laadkleppen en de tweejaarlijkse keuring van de tachograaf. Als het voertuig beschikbaar is op de dag van de keuring, dan regelen wij de rest! Indien gewenst  wordt het voertuig direct van een grondige poetsbeurt voorzien! Zo zorgen wij er samen voor dat het voertuig weer veilig en netjes de weg op kan.

wielen wisselen en bandenhotel

De wisseling van seizoenen zorgt altijd voor een drukte van jewelste in de werkplaats. In het najaar zomerbanden wisselen voor winterbanden en in het voorjaar precies andersom. Een hele logisitieke operatie. We stropen onze mouwen op om dit zo snel mogelijk voor elkaar te krijgen. Vanaf de lente 2017 hanteren we een geheel nieuwe aanpak. De verkopers transformeren voor een week in automonteur. Zij helpen in die week met deze enorme operatie om de banden van 500 auto’s te wisselen. Winter- en zomerbanden worden opgeslagen in ons "bandenhotel".