Lease

onafhankelijk leaseadvies: zakelijk en particulier

Liever huren of leasen? Dat kan bij onze eigen leaseafdeling. Bij Göritzlehner vind je onafhankelijk leaseadvies op maat. Ook voor gebruikte auto’s. We zeggen wel eens “we zijn de kleinste leasemaatschappij van Nederland”. We hebben alles in eigen beheer, zijn flexibel en schakelen snel zonder tussenkomst van andere partijen. Onze lease experts helpen je bij het vinden van de beste oplossing voor jouw mobiliteitsvraag. We zitten niet vast aan allerlei stramienen, in overleg is er heel veel mogelijk. Wij werken zowel voor de zakelijke als de particuliere rijder. 

mobiliteit van a tot z

Kies naast financiering voor volledige ontzorging op het gebied van wagenparkbeheer. Wij helpen onze klanten dagelijks onderweg door het leveren van mobiliteit op maat. We geven inzicht in de total cost of ownership over de gehele gebruiksperiode van aanschaf, onderhoud en reparatie. We verzorgen de administratieve afhandeling bij wisselende berijders, brandstofpassen, planning van APK en onderhoud. Zelfs het halen en brengen van de auto en wielen wisselen op locatie kunnen wij voor u organiseren. Veel van onze grote klanten maken inmiddels al gebruik van deze service.

verzekering, groene kaarten en schadeafwikkeling

Göritzlehner opereert als erkend assurantietussenpersoon van Aon Nederland te Rotterdam. Wij kunnen dan ook alle voorkomende autoverzekeringen afsluiten. Rij je toch schade? Dan doen we er alles aan om het leed te verzachten. Onze assurantieafdeling behandelt alle schademeldingen, verwerkt het schadeformulier en de foto’s, meldt deze aan de verzekering en blijft de melding nauwgezet volgen. De schadereparatie wordt volledig verzorgd door erkende technische schadespecialisten.

bij ons kun je ook terecht voor de volgende diensten:

·      Brandstofpassen en brandstofadministratie (alle kosten op één factuur);
·      Tol & Maut: inbouw van apparatuur en administratieve afwikkeling;
·      Eurovignet;
·      Administratie van verkeersovertredingen.