advies en begeleiding

verkoop

De beste mobiliteit voor onze klanten. Daar zorgen we iedere dag voor. Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s, aankoopbegeleiding, import, export en financiering, bij ons vind je het allemaal onder één dak. We zijn hierin merk onafhankelijk. Ook voor inruil van alle merken en soorten voertuigen kun je bij ons terecht. We doen ons uiterste best om een aantrekkelijk aanbod te doen. 

aankoopbegeleiding

Zit de juiste occasion er niet bij? Of is die ene speciale auto alleen maar te vinden in het buitenland? In het Göritzlehner internetcafé helpen we jou met het vinden van je droomauto. Onze contacten reiken ver buiten onze landsgrenzen. Een importprocedure is voor ons gesneden koek. Wij zorgen voor het gehele inkoopproces, het ophalen en de RDW keuring en aflevering inclusief garantie.  

financiering en lease

Liever leasen? Dat kan bij onze eigen leaseafdeling. Bij Göritzlehner vind je onafhankelijk leaseadvies op maat. Ook voor gebruikte auto’s. We zeggen wel eens “we zijn de kleinste leasemaatschappij van Nederland”.  We hebben alles in eigen huis, zijn flexibel en schakelen snel. Of je nu een zakelijke of particuliere rijder bent, onze lease experts helpen je bij het vinden van de beste oplossing. Heb je tijdelijk vervoer nodig, dan is huren ook een optie. 

elektrisch rijden

Wij zitten niet stil, we blijven graag in beweging: werkend aan de toekomst van mobiliteit. Daarom rijden, verkopen, verhuren en repareren wij ook elektrische auto’s. We zien een toekomst waarin we via zonnepanelen op het dak van ons huis onze auto opladen. Na een dagje rondrijden wordt de overgebleven energie gebruikt voor activiteiten in en om het huis. Op die manier wordt mobiliteit niet alleen duurzamer, maar voegt het ook echt iets toe aan ons dagelijks leven.

rijden op gas

Veel mensen koken op gas, maar je kunt er natuurlijk ook gewoon op rijden. CNG staat voor Natural Compressed Gas. Dat rijdt niet alleen super, maar is ook nog eens schoon. CNG voldoet nu al aan de normen die in 2020 aan uitlaatgas gesteld worden. Bovendien scheelt het 50% in de brandstofkosten ten opzichte van benzine. 

zie hier ons beloningsbeleid