vacature: monteur Volkswagen Bedrijfswagens (m/v fulltime)

Voor uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven Monteur Volkwagen Bedrijfswagens. Als officiële dealer is Göritzlehner dé VW Bedrijfswagen Service specialist in de regio. Klanten kunnen bij ons terecht voor elk type onderhoud en reparatie aan hun bedrijfswagen.

Werkzaamheden

Je takenpakket bestaat uit het zelfstandig stellen van diagnoses aan Volkswagen Bedrijfswagens. Je signaleert, controleert en communiceert alle daaruit volgende onderhouds- en reparatie werkzaamheden. In overleg met de werkplaatschef en serviceadviseur draag je zorg voor een optimale service voor de klant.

Functie-eisen

Voor deze fulltime functie zoeken wij een gedreven specialist. Je bent in het bezit van een eerste monteursdiploma aangevuld met relevante trainingen en cursussen. Ben je hiervoor nog in opleiding, dan zien wij jouw cv ook graag tegemoet. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en beschikt over een flexibele instelling. Je bent woonachtig in de regio en in het bezit van een rijbewijs. Ervaring bij een merkdealer is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wat bieden wij jou?

Naast een prettige werksfeer en een fantastisch team om in te werken, bieden wij jou een passend salaris en goede secundaire voorwaarden. Wij willen graag dat jij jezelf verder ontwikkelt, en bieden daarvoor de juiste training/opleidingsmogelijkheden aan.

Bedrijfsprofiel: Twentse nuchterheid met liefde voor het vak

Göritzlehner is een garagebedrijf en biedt een breed en kwalitatief hoogstaand mobiliteitspakket. Met de inzet van een enthousiast en competent team bedienen wij zakelijke en particuliere klanten. Klantgericht en eerlijk werken is ons motto. Korte lijnen en persoonlijke verantwoordelijkheid kenmerken ons veelzijdige garagebedrijf. Kortom: Twentse nuchterheid met liefde voor het vak.

Göritzlehner heeft in de afgelopen 37 jaar ruime ervaring en deskundigheid ontwikkeld op het gebied van verkoop, reparatie en onderhoud van personenauto's, bedrijfswagens en vrachtauto's. Afhankelijk van de wensen van de klant bieden wij een integraal mobiliteitspakket.

Sollicitatie

Als jij je thuis voelt bij ons en je deze fulltime functie ziet als een nieuwe uitdaging, mail dan je korte motivatiebrief met cv, naar info@goritzlehner.nl. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Leonie Kamphuis (074 255 8000).