terugblik show 26 januari 2018

Op vrijdag 26 januari werd er als start van het nieuwe jaar een show gehouden waarbij we u infomeerden over de laatste modellen van Škoda, Volkswagen Bedrijfswagens en MAN. 

Naast informatie over de nieuwe Škoda Karoq konden er modellen bekeken worden in alle soorten en maten. Van een MAN TGX tot de Volkswagen Crafter en zo was er ook een hal ingericht met 100% elektrische voertuigen. Hier waren bijvoorbeeld de elektrische Volkswagen Golf te zien, maar ook de elektrische streetscooter (zie voor verdere info ook het nieuwsbericht over de streetscooter).

De avond werd gehouden op de Diamantstraat 26 waar we druk bezig zijn met de ontwikkeling van een nieuwe showroom. Natuurlijk was er taart met koffie, maar daarnaast verzorgde slager Bolscher gedurende de avond bijzondere hamburgers. We kijken al met al terug op een geslaagde avond! Hartelijk dank voor uw komst! 

 

foto's show: Sem van der Wal

 

Heeft u deze avond gemist, maar wilt u wel graag informatie over de Škoda Karoq, elektrisch rijden of een ander model? Neem gerust contact met ons op of kom bij ons langs!