over ons

geschiedenis

Göritzlehner is al 41 jaar een veelzijdig garagebedrijf aan de Diamantstraat in Hengelo. Met een deskundig en gemotiveerd team van meer dan 50 medewerkers, waarvan een groot deel is meegegroeid met het bedrijf, houden we onze klanten mobiel. Verkoop, reparatie en onderhoud van auto's, bedrijfswagens en vrachtauto's is ons dagelijks werk. Dit doen wij met zorg en aandacht voor onze klanten. 

filosofie

Bij ons geen verhalen over MVO visies en duurzaamheid. We doen gewoon een heleboel dingen om goed voor onze medemens en het milieu te zorgen zodat we samen een gezonde boterham kunnen verdienen. Ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit houden we nauwlettend in de gaten. Daarom rijden, verhuren en repareren wij elektrische auto’s. Als het aan ons ligt, heeft in de toekomst iedereen zonnepanelen op het dak en rijden we allemaal op ‘zonnestroom’. De 222 zonnepanelen op ons dak leveren een bijdrage aan de stroomvoorziening van ons bedrijf en onze elektrische auto’s.

team

Herman Göritzlehner ging in 1981 van start met vier medewerkers. Het personeelsbestand is inmiddels uitgegroeid naar 53 medewerkers. Bijzonder is dat alle vier de medewerkers van het eerste uur nog steeds bij het bedrijf werken. Daarnaast heeft meer dan 65% van de medewerkers een dienstverband van langer dan 10 jaar. Dit is iets waar we trots op zijn. Wij streven naar goed werkgeverschap. Ons doel is tevreden medewerkers die op basis van eigen ondernemerschap de mogelijkheid krijgen om zichzelf verder te ontwikkelen.