MAN voertuigen en service

Onze werkplaats services:

  • Service en onderhoud
  • 24-uurs pechservice
  • Trailerservice
  • Vervangend vervoer
  • Lease
  • Service contracten
  • Laadklepkeuring
  • Kraankeuring

24-uurs service

Wij zijn buiten kantoortijden bereikbaar via de nooddienst. Staat u met pech langs de weg, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe om u weer mobiel te krijgen.

De MAN hulpdienst Mobile24 is dag en nacht, zeven dagen per week bereikbaar.
Tel: 00800 – 66 24 53 24.

Alle oproepen komen in het eigen service organisatienetwerk terecht. De operators hebben een speciale opleiding doorlopen, zijn zeer goed op de hoogte van alle MAN-producten en hebben contact met 1200 servicelocaties door heel Europa. Waar u zich ook bevindt in Europa er is altijd snel een servicewagen ter plaatse.

MAN staat borg voor de betaling van de hulpdienst ter plaatse. De facturatie en de behandeling van het dossier wordt ook door MSM24 afgewikkeld.

göritzlehner lease

Liever huren of leasen? Dat kan bij onze eigen leaseafdeling. Bij Göritzlehner vind je onafhankelijk leaseadvies op maat. Ook voor gebruikte auto’s. We zeggen wel eens “we zijn de kleinste leasemaatschappij van Nederland”. We hebben alles in eigen beheer, zijn flexibel en schakelen snel zonder tussenkomst van andere partijen. Onze lease experts helpen je bij het vinden van de beste oplossing voor jouw mobiliteitsvraag. We zitten niet vast aan allerlei stramienen, in overleg is er heel veel mogelijk. Wij werken zowel voor de zakelijke als de particuliere rijder.

kraan keuring

Een jaarlijkse keuring van autolaadkranen (ALK) is verplicht. Autolaadkranen worden namelijk intensief gebruikt en bij onvoldoende onderhoud kan de vereiste veiligheid in het geding komen.
Bovendien kan een defect vertraging veroorzaken of zelfs stilstand tot gevolg hebben. In de Arbo-wet is een jaarlijkse keuring verplicht gesteld. Zo’n wettelijk verplichte keuring is geen overbodige luxe. In het belang van de veiligheid van de gebruiker en die van omstanders.

Deskundige keuring
Voor deskundig onderhoud en goede reparaties kan men terecht bij ons. Door zo’n deskundig uitgevoerde ALK keuring zijn de bedrijfszekerheid en veiligheid van de autolaadkraan gewaarborgd. En daarmee worden problemen voorkomen.